top of page

Sekretariatsleder til launch-konference for EU-programmerne 2021-2027

Opdateret: 13. sep. 2022

Projekter imidts sekretariatsleder, Angelika Marning, er mandag den 30.05.2022 til Erhvervsstyrelsens lancering af programmerne for EU's Regionalfond og EU's Socialfond Plus for perioden 2021-2027. Konferencen finder sted i ODEON i Odense og har blandt andet en række spændende talere på scenen.

Erhvervsstyrelsen lancerer i dag, den 30.05.2022, officielt de nye programmer for EU's Regionalfond og EU's Socialfond Plus for perioden 2021-2027.


Sekretariatsleder hos Projekter imidt, Angelika Marning, er draget til Odense for at være med til launch-konferencen, og her har hun blandt andet overværet Erhvervsminister, Simon Kollerup, holde åbningstale.


“Vi skal tage de grønne skridt sammen - og for at lykkes med den grønne omstilling skal vi gøre det i partnerskaber. Og det er vigtigt, at disse partnerskaber er rummelige, så alle kommer med,” sagde ministeren blandt andet i talen.

Talere, oplægsholdere og workshops

Dagens launch-konference byder desuden på taler fra EU-kommissær Elisa Ferreira og formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Christian Motzfeldt. Dagens vært er Tine Gøtzsche.


Efter frokosten byder dagen på otte forskellige workshops, der tager afsæt i prioriteterne i de nye programmer. Disse workshops bliver faciliteret af IRIS Group og Pluss Leadership.


Eftermiddagen på konferencen står på oplæg fra Roccamores stifter og kreative direktør, Frederikke Antonie Schmidt, der vil fortælle om firmaets bæredygtighedsrejse.


Slutteligt er der paneldebat om lokale erhvervsfyrtårne og fremtidens styrkepositioner.


Comentários


bottom of page