top of page

Projekter imidt samler historier om "mennesker fra vores projekter"

Opdateret: 14. sep. 2022

Hos Projekter imidt har vi, som noget nyt, lavet en side på vores hjemmeside, hvor du kan finde historier om - og med - mennesker, der har fået hjælp i vores projekter. Her kan du læse portrætter og se videoer med mennesker for hvem, vores projekter har været med til at gøre en forskel. Den nye side skal give overblik over succesfulde og positive historier med mennesker fra vores projekter gennem tiden. Samtidig kan samlingen forhåbentlig tjene som inspiration til, hvordan det er, at vi - og andre aktører - kan have succes med at hjælpe mennesker, der har brug for en ekstra håndsrækning for at lykkes med uddannelse eller med at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

På billedet herover kan du se et udsnit af de personer, der har delt deres erfaringer som deltagere i vores projekter gennem tiden.


Det er blandt andre disse personers historier, du kan dykke ned i på den nye side, vi har oprettet for at give overblik og inspiration.


Du kan for eksempel læse om Hansu, der er blevet hjulpet til et fast arbejde i Silkeborg via et Rummelig Genstart-projekt efter at være flygtet fra et liv som soldat i Eritrea. Du kan læse om Christian med Aspergers, der har lært at acceptere sig selv via hjælp fra en Alle unge med imidt-indsats. Og du kan læse om ukrainske Anton, der flygtede fra krigen og nu har fundet sig godt til rette med sin familie i Randers - og med et job, han har fået gennem Rummelig Genstart.


Du kan også møde mennesker på film

På den nye side kan du også møde mennesker fra vores projekter på film.


Du kan se en dokumentarfilm, vi lavede med hele 11 af de unge fra forskellige Alle unge med imidt-indsatser. Du kan se en film med tre Randers-borgere, der har haft stor glæde af at have en Rummelig Genstart-uddannet medarbejdermentor på arbejdspladsen. Og du kan se en portrætfilm med Sara, der fortæller om, hvordan en virksomhedskonsulent fra et Rummelig Genstart-projekt har hjulpet hende i virksomhedspraktik, hvor hun trives trods sine psykiske udfordringer.


Dette er blot for at nævne et udpluk af de personlige succeshistorier, som fremspringer af vores projekter, og som vi er glade for at kunne dele på den nye side.


Klik ind og se alle historierne med "mennesker fra vores projekter" herunder:


Comments


bottom of page