top of page

Alle unge med imidt-film havde premiere til konference

Opdateret: 23. sep. 2022

Den 16. september 2021 holdt vi stor konference i Alle unge med imidt. Ved denne lejlighed viste vi for første gang vores selvproducerede film om 11 af de unge, der har fået hjælp gennem projektet.


Konferencegæsternes øjne var rettet mod storskærmen i Musikteatret i Holstebro i torsdags, da vores selvproducerede film med 11 små portrætter af unge fra Alle unge med imidt havde premiere.


Over 200 unge har fået hjælp og støtte gennem Alle unge med imidt, og med denne film ønsker vi at give et indblik i, hvordan et udpluk af disse unge har oplevet at være med i projektet - og hvad de har fået ud af det.


Se filmen her:

Tak til alle medvirkende Vi er meget glade for, at de 11 unge i filmen havde lyst til at være med og dele deres Alle unge med imidt-oplevelser og personlige historier. Tak til jer: Rikke Leicht Danielsen - Bliv verdensmester i dit høretab Christian Lyth Jensen - S.E.S. Dea Lund Sørensen - Bifrost - Vi går vejen sammen Emmelie Haugaard - Back on Track Kasper Ravnsbæk - # KomMed Frederikke Marie Mikkelsen - Bliv verdensmester i dit høretab Lukas Bjørkquist Kongstad - HF-Fundamentet Emma Madsbjerg Andresen - # KomMed Christoffer Peter Bøeg-Jensen - Back on Track Mikkel Andersen-Holm - S.E.S. Sofie Charlotte Lindberg Olsen - HF-Fundamentet

Commentaires


bottom of page