top of page
DSC_0044.JPG

Alle unge med imidt-konference

16.09.2021

Den 16.09.2021 holdt vi Alle unge med imidt-konference i Musikteatret i Holstebro.

 

Cirka 150 personer deltog i konferencen, som vi holdt under overskriften "Sårbare unge skal også have en ungdomsuddannelse". 

 

Målet med konferencen var blandt andet at udbrede kendskabet til projekt Alle unge med imidt, samt at dele erfaringer fra projektet.

Herunder har vi samlet noget materiale om og fra dagen.

DSC_0123.JPG

Alle unge med imidt-konference | Sådan gik dagen

I denne artikel kan du blandt andet læse reaktioner om dagen fra en af de unge fra projektet, en oplægsholder, en gæst, samt projektleder i Alle unge med imidt, Helle Gammelgaard.

stilbillede fra film - Christian.png

Alle unge med imidt-film havde premiere på konference

På konferencen havde vi premiere-fremvisning af vores selvproducerede "AUMI-dokumentar". Filmen rummer en samling korte portrætter med 11 af de unge, der har været med i AUMI.

Forsiden - pixi.png

Slutevaluering i koncentreret form | Konferencegæster fik indblik i AUMI

Alle konferencegæster fik udleveret dette koncentrat af slutevalueringen af projekt Alle unge med imidt. Hæftet var produceret for at give et indblik i resultater og erfaringer fra projektet. 

Design uden navn (2).png

Se hele programmet for konferencen
- læs mere om praksisoplæg

Dagen bød blandt andet på optræden fra teatergruppen C:NTACT, live-interview med en ung fra AUMI, praksisoplæg med AUMIs syv delprojekter og meget mere.

DSC_0015.JPG

Tak for nu til fire AUMI-delprojekter 
- Blev takket på konferencen

På AUMI-konferencen den 16. september 2021 i Holtebro fik vi sagt tak for nu og tak for indsatsen til fire delprojekter, der stoppede i sommeren 2021 i AUMI-regi.

DSC_0064.JPG

Præsentation af AUMI
- Helle Gammelgaard introducerede

Resultater, erfaringer med mere fra Alle unge med imidt blev præsenteret på konferencen af projektleder i AUMI, Helle Gammelgard. Se hendes præsentationsmateriale her.

bottom of page