top of page

Mandagsgruppe giver unge trygt socialt fællesskab i Holstebros lokalmiljø

Opdateret: 23. sep. 2022

Alle unge med imidt-projektet #KomMed har succes med deres Mandagsgruppe, der har til formål at støtte en gruppe unges sociale trivsel - og på den måde hjælpe dem til at gennemføre deres uddannelse. Mandagsgruppen arbejder konkret med at skabe gode oplevelser og fællesskaber for cirka 10 unge i trygge rammer i lokalmiljøet i Holstebro og omegn. Senest har Mandagsgruppen - i mandags den 25.04.2022 - været på besøg hos Holstebro Aktivitetscenter, hvor de spillede spil og hyggede sig.

Den stod blandt andet på et hyggeligt slag poker, da #KomMeds Mandagsgruppe var på udflugt til Holstebro Aktivitetscenter mandag den 25.04.2022.


På aktivitetscentrets "loft" kunne Mandagsgruppen hygge sig i fred og ro, hvilket er rart for flere af gruppens cirka 10 unge medlemmer, da flere af dem ikke bryder sig om at være steder med for mange mennesker.


Theiss - en af de unge - stod for at organisere pokerspillet, og de unge hyggede sig med sodavand og god stemning.


Alt i alt en god aften for de unge, hvor de unge desuden viste interesse for også at mødes udenfor Mandagsgruppen. Dette bakker Lena Schou og Esben Schou - der står for #KomMed - naturligvis op om, da hele idéen med Mandagsgruppen er at hjælpe med at udvikle de unges sociale trivsel - og på den måde forbedre de unges muligheder for at gennemføre deres uddannelse.

Foruden poker blev der også dystet i Skip Bo.

Flere gode Mandagsgruppemøder

I Alle unge med imidt-projektet #KomMed bliver der i det hele taget arbejdet på højtryk for at præsentere unge for gode fritidstilbud i Holstebro - og dermed gøre de unge trygge i det nærmiljø, der kan flytte dem socialt og personligt.


Mandag den 28.03.2022 var gruppen således blandt andet på Café Mellem Linjerne på Holstebro Bibliotek. Der var andre mennesker i caféen, hvilket ville havde været en stor udfordring for flere af de unge, hvis de ikke var der sammen med Mandagsgruppen. På den måde fik de mulighed for at føle sig som en del af et fællesskab på caféen - på en tryg måde.


Efter biblioteksbesøget tog gruppen videre til Café Sprød, der er en populær café og pizzeria blandt unge i Holstebro. Her hjalp de unge hinanden med at få bestilt mad og nød at være sammen.


Ifølge projektleder Esben Schou er der ingen tvivl om, at aftener i Mandagsgruppen, som dem beskrevet ovenfor er med til at styrke sammenholdet i gruppen - og dermed hjælpe de unge med deres sociale liv.

Opmerkingen


bottom of page