top of page

22/10/18

Overblik: Se idéerne til aktiviteter i Alle unge med imidt

Det er væltet ind med gode, spændende og relevante idéer til aktiviteter i projekt Alle unge med imidt. Se overblikket her. Det er vigtigt at pointere, at overblikket hverken er udtømmende eller ensbetydende med færdige idéer. 

Flere organisationer - både kommuner, uddannelsesinstitutioner, NGO'er og virksomheder - er allerede i fuld gang med at udfolde deres idéer til aktiviteter for unge i Alle unge med imidt. Den 26. november udløber fristen for at ansøge om midler til aktiviterne. Formålet med aktiviterne skal være at hjælpe udfordrede unge med enten at påbegynde eller gennemføre en ungdomsuddannelse. 

Projekt Alle unge med imidt tildeler midler til et udvalgt antal aktiviteter i hele regionen for i alt 12 millioner kroner. I projektet skal der iværksættes aktiviteter for 250 unge med særlige udfordringer – det kan være både faglige, personlige og sociale udfordringer. 

Nedenfor ses overblikket over de idéer, Alle unge med imidt indtil videre har modtaget. Her er det vigtigt at pointere, at der KUN er tale om et midlertidigt overblik, OG at idéerne for mange af organisationernes vedkommende endnu er i en udviklingsfase. Der vil derfor være forskel på, hvor udfoldet idéerne er. Overblikket skal dermed ses som et foreløbigt og overordnet indblik i, hvad der på nuværende tidspunkt arbejdes med i regionen.

De grønne markører er idéer fra klynge vest

De lilla markører fra klynge midt

Og de gule markører fra klynge øst.

bottom of page