top of page

Nyheder

22/10/18

Overblik: Se idéerne til aktiviteter i Alle unge med imidt

Det er væltet ind med gode, spændende og relevante idéer til aktiviteter i projekt Alle unge med imidt. Se overblikket her. Det er vigtigt at pointere, at overblikket hverken er udtømmende eller ensbetydende med færdige idéer. 

Flere organisationer - både kommuner, uddannelsesinstitutioner, NGO'er og virksomheder - er allerede i fuld gang med at udfolde deres idéer til aktiviteter for unge i Alle unge med imidt. Den 26. november udløber fristen for at ansøge om midler til aktiviterne. Formålet med aktiviterne skal være at hjælpe udfordrede unge med enten at påbegynde eller gennemføre en ungdomsuddannelse. 

Projekt Alle unge med imidt tildeler midler til et udvalgt antal aktiviteter i hele regionen for i alt 12 millioner kroner. I projektet skal der iværksættes aktiviteter for 250 unge med særlige udfordringer – det kan være både faglige, personlige og sociale udfordringer. 

Nedenfor ses overblikket over de idéer, Alle unge med imidt indtil videre har modtaget. Her er det vigtigt at pointere, at der KUN er tale om et midlertidigt overblik, OG at idéerne for mange af organisationernes vedkommende endnu er i en udviklingsfase. Der vil derfor være forskel på, hvor udfoldet idéerne er. Overblikket skal dermed ses som et foreløbigt og overordnet indblik i, hvad der på nuværende tidspunkt arbejdes med i regionen.

De grønne markører er idéer fra klynge vest

De lilla markører fra klynge midt

Og de gule markører fra klynge øst.

27/9/18

Stor opbakning til informationsmøderne i Alle unge med imidt

I september måned har Alle unge med imidt været på rundtur i Region Midtjylland for at holde informationsmøder om projektet. Projektgruppen lagde vejen forbi Herning, Aarhus og Holstebro for at fortælle nærmere om Alle unge med imidt.

Informationsmøderne var et stort tilløbsstykke, og 84 potentielle ansøgere fra forskellige organisationer, kommuner, foreninger og virksomheder deltog til møderne i de tre byer.

De forskellige aktører har nu frem til den 26. november til at udvikle deres gode idéer og skrive ansøgninger. 

Projektgruppen ser meget frem til at få indsigt i idéerne til aktiviteterne.

 

Det overordnede mål med projektet er, at der skal iværksættes aktiviteter for 250 unge med særlige udfordringer – det kan være både faglige, personlige og sociale udfordringer.

 

Formålet med aktiviteterne skal være, at de unge enten påbegynder eller fastholdes på og hermed gennemfører en ungdomsuddannelse.

16/08/2018

Vi holder informationsmøder i efteråret

Hvis du og din organisation ikke allerede er klar over det, holder Alle unge med i midt informationsmøder i efteråret. Her vil projektet blive præsenteret, og ansøgningsprocessen om projektmidlerne vil blive gennemgået.

 

Projekt Alle unge med i midt skal sikre, at flere unge med særlige udfordringer får en ungdomsuddannelse og sidenhen inkluderes på arbejdsmarkedet.

 

I projektet skal der iværksættes aktiviteter for 250 unge med særlige udfordringer – det kan være både faglige, personlige og sociale udfordringer. Aktiviteterne skal lette de unges vej mod en ungdomsuddannelse. Læs mere om informationsmøderne her.

bottom of page