top of page

Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune besøger Projekter imidt

Onsdag den 7. september 2022 gæstede rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune, Anders Winnerskjold, Projekter imidt. Besøgets formål var en introduktion til og dialog om vores måde at drive EU-projekter og tanker om fremtidens udfordringer, fokus og løsninger.

Angelika Marning, sekretariatsleder i Projekter imidt, Anders Winnerskjold, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune og Anne Rahbek, projektleder i Projekter imidt.

Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune, Anders Winnerskjold, fik en grundig introduktion til, hvem Projekter imidt er, og hvordan vi driver EU-projekter, da han onsdag den 7. sep-tember besøgte vores kontor i Aarhus. Med ham var specialkonsulent Anne Marie Frederiksen, der arbejder med udvikling og innovation på social- og beskæftigelsesområdet i Aarhus Kommune.


Dialog om uddannelses- og beskæftigelsesprojekter – nu og i fremtiden

Formålet med besøget var, ud over at gøre rådmand Anders Winnerskjold klogere på Projekter imidts rolle, at have en dialog om fremtiden for indsatser målrettet socialt udsatte og sårbare borgere i Aarhus Kommune.


Et af emnerne var, at EU-støttede projekter ideelt set skal kunne fortsætte selvstændigt, når deres støtteperiode slutter, og de ikke længere får tilført penge udefra.


”Det var super interessant at drøfte fælles snitflader og ambitioner for udsatte medborgere i Aarhus med Anders Winnerskjold og Anne Marie Frederiksen og høre rådmanden fortælle om, hvordan kommunen skal turde tænke stort – og på tværs. Vi har sat pris på det hidtidige gode samarbejde med kommunen, og ser frem til at løfte flere nye opgaver i fællesskab fremover,” siger Angelika Marning, sekretariatsleder i Projekter imidt.

Comments


bottom of page