top of page

Nyansættelse: Mathias Fischer skal styre kommunikationen hos Projekter imidt

Opdateret: 13. sep. 2022

Projekter imidt er blevet en kapacitet rigere, idet Mathias Fischer er tiltrådt som ny kommunikationsansvarlig konsulent. Mathias overtager kommunikationsroret fra Tue Germundsson, der har fået et nyt job andetsteds.


”Jeg er enormt glad for at være kommet med på holdet hos Projekter imidt. Der ligger en række spændende kommunikationsopgaver foran mig, som jeg glæder mig utroligt meget til at gå i dybden med,” siger Mathias Fischer. Mathias er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har bred erfaring indenfor både tv, kommunikation og marketing. Mathias har tidligere arbejdet hos TV2 Østjylland, og han kommer fra en stilling som kommunikations- og marketingmedarbejder hos et rejsebureau. Mathias skal arbejde med at udbrede kendskabet til Projekter imidt’s tre igangværende projekter: Alle unge med imidt, Rummelig imidt og Rummelig Genstart.

Mathias Fischer (tv) overtager stillingen fra Tue Germundsson (th).

”Jeg vil fortsætte min forgængers arbejde med at synliggøre alle de gode erfaringer og resultater, der kommer ud af vores projekter. Jeg ser frem til at kunne forme kommunikationsindsatsen efter mine idéer, og jeg glæder mig til samarbejdet med mine nye kollegaer samt vores eksterne partnere,” siger han. Videre til en stilling i Aarhus Kommune Tue Germundsson, der hidtil har haft ansvaret for kommunikationsopgaverne i Projekter imidt, stopper, da han har fået nyt arbejde som presseansvarlig i Magistraten for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.

”Jeg har haft tre fantastiske år i Projekter imidt, og det har været en vildt spændende rejse. Det har været en sand fornøjelse at møde på arbejde hver dag velvidende, at man er med til at gøre en forskel for andre mennesker og skabe lige muligheder for alle. Jeg kommer bestemt til at følge med i projekterne fra sidelinjen,” siger han.

Comments


bottom of page