top of page

Alle unge med imidt på tur til Castberggård | Møde om forlængelse af samarbejdet

Opdateret: 23. sep. 2022

Tirsdag den 16. november var Morten Nørgaard og Helle Gammelgaard fra Alle unge med imidt på besøg på Castberggård Job- og Udviklingscenter. Centeret har været projektholder på Alle unge med imidt-projektet Bliv verdensmester i dit høretab, og til mødet blev en forlængelse af projektet drøftet.

Der var dømt taktikmøde, da Helle og Morten fra Alle unge med imidt gæstede Castberggård Job- og Udviklingscenter i Urlev syd for Horsens tirsdag den 16. november.


Her blev det drøftet, hvordan Bliv verdensmester i dit høretab-projektet, som Castberggård har drevet under alle unge med imidt, kunne videretænkes og udvikles, så den gode udvikling kunne fortsætte i Alle unge med imidt i 2022.


Tidligere i efteråret blev det endelig slået fast, at Alle unge med imidt fortsætter som projekt, efter en tillægsbevilling kom i hus.


På mødet hos Castberggård blev der enighed om målsætningerne for den nye periode som Alle unge med imidt-projekt, hvor CBG vil stå på to ben. Dels ønsker de at styrke indsatserne overfor de unge, og dels ønsker de at styrke den strukturelle organisering i form af at styrke overleveringen af unge med høretab fra grundskolen til ungdomsuddannelserne og derigennem øge sandsynligheden for, at unge med høretab spottes og får den rette støtte.


Vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde med Castberggård Job- og udviklingscenter.

ความคิดเห็น


bottom of page